Referencer

Hvad siger andre om efacto?

InvoiceFirewall har gjort fakturabehandlingen hurtigere og træf-sikkerheden større. Gennemløbstiden pr. faktura er halveret og ressourcerne i den manuelle håndtering er optimeret. Hver måned sender løsningen 4.000 mails til underleverandører, og sparer os en masse manuelt arbejde.

DEAS er Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskab og forvalter en ejendomsportefølje på mere end 2.200 erhvervs- og boligejendomme. Hvert år modtager DEAS 200.000 fakturaer fra underleverandører. 5 måneder efter implementeringen var det lykkedes at automatisere 75% af fakturahåndteringen.

Sebastian Rostrup Stilling

Projektleder, DEAS

Vi har reduceret manuelle fejl og fået langt bedre overblik over fakturabehandlingen - jeg er helt sikker på at investeringen bliver en god business case. Vi har kun godt at sige om efacto. De har et højt kompetenceniveau og har været rigtig gode til at forstå og opfylde vores behov.

Kemp & Lauritzens faglige kompetencer og innovative tilgang skaber grønne løsninger, sikker infrastruktur og konkurrencedygtige virksomheder. Vi sikrer kvalitet, stabilitet og effektivitet og styrer projektet fra start til slut.

Michael Schmidt

IT-Manager Kemp & Lauritzen

Med InvoiceFirewall har vi kun én indgang, som sikrer os, at vi får alle fakturaerne ind med det samme. Der er ikke længere nogle papirer, der ligger over det hele eller nogle mails, der er strandet ude hos en centerleder. Vi er superglade for InvoiceFirewall. Det har sparet os tid, minimeret fejl og givet mere overblik.

Fitness World er Danmarks største fitnesskæde med 169 centre over hele landet og mere end
500.000 medlemmer

Stine Adrian

Head of Accounts Payable, Fitness World

efacto forstår vores krav og ønsker, og de gør tingene på en enkel måde, både mth. systemer og kommunikation. Kundeplejen er i top, hvilket gør at man føler sig i trygge hænder. Derfor giver jeg efacto min bedste anbefaling.

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder og står bag en lang række nyhedsmedier, forlag, ugeaviser og nichemedier

Stefan Jensen

Controller, JP Politikens Hus

5.000+ Kunder, 20 Års erfaring

Produkter

E-fakturaløsninger fra efacto

PDFtoX

Konverter din almindelige faktura til e-faktura, uden at gøre andet end at sende den til os.

SE MERE HER

ERPintegrator

Effektiv og sikker fakturahåndtering direkte fra dit økonomisystem.

SE MERE HER

InvoiceFirewall

InvoiceFirewall får automatisk dine leverandører til at sende e-fakturaer og sikrer, at dine leverandørfakturaer indeholder de informationer du kræver.

SE MERE HER

Specialister siden 1999

LÆS HELE HISTORIEN

Vi stiftede efacto i 1999 for at befri virksomheder for tidskrævende manuel fakturabehandling. Vi har specialiseret os i at automatisere alle processer omkring fakturahåndtering. Vi gør hverdagen lettere, medarbejdere mere produktive og kreditorbogholderiet mere effektivt.