E-fakturaer direkte fra dit økonomisystem

Send og modtag e-fakturer direkte i dit økonomisystem gennem VANS, Nemhandel eller vores EU certificeret PEPPOL Access Point. Vælg hvordan du vil forbindes og et dataformat der passer. Ingen manuelle processer. Kun smart automatisering.

Integration til alle økonomisystemer.

Integration via SFTP, Rest API eller efacto klienten er inkluderet

Fleksibelt data-format: PEPPOL, OIOUBL, CSV eller EDIFACT

Log ind med overblik over alle afsendte og modtagne fakturaer

Find din pris

Hvor mange e-fakturaer har I behov for at sende og modtage på et år?

BESTIL
Referencer

Hvad siger andre om efacto?

InvoiceFirewall har gjort fakturabehandlingen hurtigere og træf-sikkerheden større. Gennemløbstiden pr. faktura er halveret og ressourcerne i den manuelle håndtering er optimeret. Hver måned sender løsningen 4.000 mails til underleverandører, og sparer os en masse manuelt arbejde.

DEAS er Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskab og forvalter en ejendomsportefølje på mere end 2.200 erhvervs- og boligejendomme. Hvert år modtager DEAS 200.000 fakturaer fra underleverandører. 5 måneder efter implementeringen var det lykkedes at automatisere 75% af fakturahåndteringen.

Sebastian Rostrup Stilling

Projektleder, DEAS

Vi har reduceret manuelle fejl og fået langt bedre overblik over fakturabehandlingen - investeringen har vist sig at være en god business case. Vi har kun godt at sige om efacto. De har et højt kompetenceniveau og har været rigtig gode til at forstå og opfylde vores behov.

Kemp & Lauritzens faglige kompetencer og innovative tilgang skaber grønne løsninger, sikker infrastruktur og konkurrencedygtige virksomheder. Vi sikrer kvalitet, stabilitet og effektivitet og styrer projektet fra start til slut.

Michael Schmidt

IT-Manager Kemp & Lauritzen

efacto forstår vores krav og ønsker, og de gør tingene på en enkel måde, både mth. systemer og kommunikation. Kundeplejen er i top, hvilket gør at man føler sig i trygge hænder. Derfor giver jeg efacto min bedste anbefaling.

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder og står bag en lang række nyhedsmedier, forlag, ugeaviser og nichemedier

Stefan Jensen

Group Controller, JP| Politikens Hus

Med InvoiceFirewall har vi kun én indgang, som sikrer os, at vi får alle fakturaerne ind med det samme. Der er ikke længere nogle papirer, der ligger over det hele eller nogle mails, der er strandet ude hos en centerleder. Vi er superglade for InvoiceFirewall. Det har sparet os tid, minimeret fejl og givet mere overblik.”

Fitness World er Danmarks største fitnesskæde med 169 centre over hele landet og mere end
500.000 medlemmer.

Stine Adrian

Head of Accounts Payable, Fitness World

5.000+ kunder, 20 Års erfaring

1
Vælg integrationsløsning


a) Download og installér efacto klienten. Klienten sender de filer, som du har læst ud af dit økonomisystem.
b) Vælg SFTP konto. Bedst hvis du i forvejen kan udveksle filer via SFTP og ikke har brug for ny software
c) REST API. Hvis du ønsker at kommunikere direkte fra dit økonomisystem

2
Vælg dataformat


a) E-faktura format. Hvis dit økonomisystem kan udlæse data i OIOxml, OIOubl format
b) CSV. Hvis dit økonomisystem ikke kan udlæse data i standard e-faktura formater. Du kan tilgå en præcis brugervejledning online og et test-tool for at tjekke at alle nødvendige data er med

3
Fakturér


Du kan du sende fakturaen til vores Access Point. Vores fuldautomatiske software tjekker data og sender fakturaen videre til jeres kunde i det aftalte format

4
To-vejs ERP integration


Tilsvarende kan du bruge ERPintegrator til at modtage fakturaer.

ERPintegrator

Tilfredshedsgaranti

Du har 14 dages fortrydelsesret, hvis du ikke er tilfreds med løsningen eller vores service. Skriv gerne en årsag til din opsigelse, så vi kan lære noget af din feedback. Opsiger du indenfor tidsfristen, modtager du en kreditnota og kan se bort fra den fremsendte faktura.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål om ERPintegrator

Hvad er integration

Integration er en helhedsløsning, der automatiserer manuel fakturahåndtering. Så snart løsningen er integreret med dit økonomisystem, sikrer den hele processen fra afsender til modtager og sørger for, at dine fakturaer konverteres til netop det format dine kunder ønsker, og at du har garanti for at fakturaen er leveret korret.

Hvor mange fakturaer kan jeg sende?

Sender du flere fakturaer end dit abonnementet dækker, så bliver det automatisk fornyet. Der er ingen grænser for hvor mange fakturaer, du kan sende.

Skal jeg installere ny software?

Det kan du selv vælge. Client er et program, du skal installere. Client sender og modtager efakturaer direkte fra din egen PC eller server. Det kræver ikke andet end en internetforbindelse

Skal jeg have et bestemt økonomisystem?

Nej, løsningen fungerer med alle ERP- og økonomisystemer.

Hjælper I med integration?

Ja. Integrationen er helt ukompliceret. Har du brug for hjælp, så står vi til rådighed.

Kan jeg få personlig support?

Ja. Der følger gratis personlig support med en integrationsløsning. Vores dygtige konsulenter sidder klar med råd og vejledning.

Hvad hvis fakturaen ikke er rigtig udfyldt?

Så får du straks besked pr. e-mail. Vi beskriver hvilke informationer der mangler, så du nemt kan tilføje dem og sende fakturaen til os igen.

Hvordan ved jeg, at fakturaen er leveret til modtageren?

Du får en personlig brugerkonto, så du altid kan logge ind og følge status på hver enkelt faktura.

Kan alle fakturaer konverteres til OIOUBL, OIOXML og PEPPOL BIS 3.0?

Ja. Vi konverterer alle slags fakturaer i alle slags formater og sender til alle lande. I de fleste tlifælde vil det kræve, at en konsulent sætter en konvertering op, hvilket du må betale for.

Kan jeg sende fakturaer til og fra udlandet?

Ja. Alle fakturaer sendt via vores platform lever op til mange internationale standarder, så du kan nemt og sikkert kan handle på tværs af landegrænser.

Hvad hvis jeg fortryder mit køb?

Du har 14 dages returret uanset hvilken løsning du vælger. Har du taget abonnementet i brug, men blot sendt en enkelt faktura, kan du annullere det indenfor en måned.

Hvor længe er jeg bundet til abonnementet?

Vælger du Integration, betaler du for en fast periode. Ønsker du at opsige abonnementet, kan du til enhver tid sende os en e-mail. Så stopper vi dit abonnement ved udløb af den periode, du har betalt for.

Hvad hvis der er fejl i en faktura?

Hvis en faktura ikke er udfyldt korrekt, får du straks besked om det på din e-mail. Vi skriver hvad fejlen er, så du hurtigt kan rette den og sende fakturaen igen.

Lever løsningen op til myndighedernes krav?

Ja. efacto er certificeret EU Access Point og tilbyder løsninger der dækker alle behov for elektronisk fakturering. Blandt andet PEPPOL for international handel, XRechnung i Tyskland, OIOUBL i Danmark, EHF i Norge osv.

Hvordan gør jeg brug af min fortrydelsesret?

Log ind, klik på abonnement og dernæst opsig abonnement. Husk at fortrydelsesretten er 14 dage.

Har du andre spørgsmål?

Send dine spørgsmål til info@efacto.com Vi svarer dig direkte og så hurtigt som muligt.

Produkter

Andre produkter fra efacto

InvoiceFirewall

InvoiceFirewall får automatisk dine leverandører til at sende e-fakturaer og sikrer, at dine leverandørfakturaer indeholder de informationer du kræver.

LÆS MERE

PDFtoX

Konverter din almindelige PDF faktura til e-faktura, uden at gøre andet end at sende den til os

LÆS MERE
Om Os

Specialister siden 1999

LÆS MERE

efacto blev grundlagt i 1999 for at befri virksomheder for tidskrævende manuel fakturabehandling. Vi har specialiseret os i at automatisere processer i bogholderiet. Vi gør hverdagen lettere, medarbejdere mere produktive og kreditorbogholderiet mere effektivt.