PDFtoX

Fra PDF til OIOUBL

Send din faktura som PDF pr. e-mail som du plejer – vi klarer resten. Vi har 20 års erfaring, mere end 5.000 kunder og giver 14 dages tilfredshedsgaranti.

Konvertering til OIOUBL, OIOXML og PEPPOL BIS 3.0

Nem og gratis opsætning – bliv klar på 5 minutter

Login med overblik over alle sendte fakturaer

Kræver ingen ændringer i dit ERP- eller økonomisystem

Find din pris

Hvor mange e-fakturaer har du behov for at sende på et år?

BESTIL
Referencer

Hvad siger andre om efacto?

Vi har reduceret manuelle fejl og fået langt bedre overblik over fakturabehandlingen - Investeringen har vist sig at være en god business case. Vi har kun godt at sige om efacto. De har et højt kompetenceniveau og har været rigtig gode til at forstå og opfylde vores behov.

Kemp & Lauritzens faglige kompetencer og innovative tilgang skaber grønne løsninger, sikker infrastruktur og konkurrencedygtige virksomheder. Vi sikrer kvalitet, stabilitet og effektivitet og styrer projektet fra start til slut.

Michael Schmidt

IT-Manager Kemp & Lauritzen

Med InvoiceFirewall har vi kun én indgang, som sikrer os, at vi får alle fakturaerne ind med det samme. Der er ikke længere nogle papirer, der ligger over det hele eller nogle mails, der er strandet ude hos en centerleder. Vi er superglade for InvoiceFirewall. Det har sparet os tid, minimeret fejl og givet mere overblik.

Fitness World er Danmarks største fitnesskæde med 169 centre over hele landet og mere end
500.000 medlemmer.

Stine Adrian

Head of Accounts Payable, Fitness World

efacto forstår vores krav og ønsker, og de gør tingene på en enkel måde, både mth. systemer og kommunikation. Kundeplejen er i top, hvilket gør at man føler sig i trygge hænder. Derfor giver jeg efacto min bedste anbefaling.

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder og står bag en lang række nyhedsmedier, forlag, ugeaviser og nichemedier

Stefan Jensen

Controller, JP/Politikens Hus

InvoiceFirewall har gjort fakturabehandlingen hurtigere og træf-sikkerheden større. Gennemløbstiden pr. faktura er halveret og ressourcerne i den manuelle håndtering er optimeret. Hver måned sender løsningen 4.000 mails til underleverandører, og sparer os en masse manuelt arbejde.

DEAS er Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskab og forvalter en ejendomsportefølje på mere end 2.200 erhvervs- og boligejendomme. Hvert år modtager DEAS 200.000 fakturaer fra underleverandører. 5 måneder efter implementeringen var det lykkedes at automatisere 75% af fakturahåndteringen.

Sebastian Rostrup Stilling

Projektleder, DEAS

Mere end 5.000 kunder og over 20 års erfaring

1
Send fakturaen som du plejer


Du sender din PDF-faktura pr. mail til os

2
Fakturaen scannes


Vores scanningsmotor tjekker om PDF-fakturaen har alle nødvendige oplysninger og data og melder retur, hvis der mangler noget

3
Konvertering til e-faktura


Vores robot sørger for, at fakturaen bliver lavet om til det korrekte e-faktura format OIOUBL, OIOXML, PEPPOL Bis, Xrechnung etc.

4
Levering


Fakturaen sendes til din kunde I det korrekte elektroniske format

5
Track’n’trace


Du kan altid bruge dit login og følge med i at din faktura er kommet frem i rette tid

PDFtoX

Tilfredshedsgaranti

Du har 14 dages fortrydelsesret, hvis du ikke er tilfreds med produktet eller vores service. Log ind, klik på ‘abonnement’ og opsig abonnementet. Skriv gerne en årsag til din opsigelse, så vi kan lære af din feedback. Opsiger du inden for tidsfristen, modtager du en kreditnota og kan se bort fra den fremsendte faktura.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål om PDFtoX

Hvad er PDF til OIOUBL?

PDF til OIOUBL omdanner din almindelige faktura til e-faktura, uden du skal gøre andet end at sende den til os som PDF- eller billedefil. Vi kontrollerer, at hver faktura bliver korrekt konverteret så den kan nå sikkert frem til kunden i det rigtige format.

Hvor mange fakturaer kan jeg sende?

Sender du flere fakturaer end dit abonnementet dækker, så bliver det automatisk fornyet. Der er ingen grænser for hvor mange fakturaer, du kan sende.

Kan jeg sende et billede af min papirfaktura?

Ja. Du skal bare sørge for at få hele fakturaen med på billedet, og sikre at alle informationer er lette at læse. Hvis kvaliteten af billedet er for dårlig til at fakturaen kan konverteres, får du besked med det samme, så du kan tage et nyt.

Hvad hvis fakturaen ikke er udfyldt rigtigt?

Hvis der mangler informationer på en faktura, får du straks besked pr. e-mail. Vi oplyser hvilke informationer, der mangler, så du nemt kan tilføje dem og sende fakturaen til os igen.

Hvordan ved jeg, at fakturaen er leveret til modtageren?

Vi laver en brugerkonto til dig, så du altid kan logge ind og følge status på hver enkelt afsendt faktura.

Kan alle fakturaer konverteres til OIOUBL eller OIOXML?

Ja. Vi konverterer alle slags fakturaer i alle slags formater.

Kan alle fakturaer konverteres til PEPPOL BIS 3.0?

Ja. Vi konverterer alle slags fakturaer i alle slags formater og sender til alle lande.

Kan jeg sende fakturaer til og fra udlandet?

Ja. Alle fakturaer sendt via vores platform lever op til både danske og internationale standarder, så du nemt og sikkert kan handle på tværs af landegrænser.

Kan jeg bruge PDF til OIOUBL, hvis jeg ikke har et økonomisystem?

Ja. Du skal ikke bruge andet end en internetforbindelse og en e-mailadresse for at sende e-fakturaer med denne løsning.

Hvad hvis jeg fortryder mit køb?

Du har 14 dages returret uanset hvilken løsning du vælger. Har du taget abonnementet i brug, men blot sendt en enkelt faktura, kan du annullere det indenfor en måned.

Hvor længe er jeg bundet til abonnementet?

Vælger du PDF til OIOUBL betaler du for et år ad gangen. Ønsker du at opsige abonnementet kan du til enhver tid sende os en e-mail, så stopper vi dit abonnement ved udløb af den periode, du har betalt for.

Hvad hvis der er fejl i en faktura?

Hvis en faktura ikke er udfyldt korrekt får du straks besked om det på din e-mail. Vi skriver hvad fejlen er, så du hurtigt kan rette den og sende fakturaen igen.

Har du andre spørgsmål?
Send dine spørgsmål til info@efacto.com Vi svarer dig direkte og så hurtigt som muligt.

Produkter

Andre produkter fra efacto

ERPintegrator

Send og modtag e-fakturaer direkte fra dit økonomisystem.

SE MERE HER

InvoiceFirewall

InvoiceFirewall får automatisk dine leverandører til at sende e-fakturaer og sikrer, at dine leverandørfakturaer indeholder de informationer du kræver.

SE MERE HER
Om Os

Specialister siden 1999

LÆS MERE

efacto blev grundlagt i 1999 for at befri virksomheder for tidskrævende manuel fakturabehandling. Vi har specialiseret os i at automatisere processer i kreditorbogholderiet. Vi gør hverdagen lettere, medarbejdere mere produktive og kreditorbogholderiet mere effektivt.