Specialister i digital invoicing siden 1999

Vi stiftede efacto i 1999 for at befri virksomheder fra tidskrævende manuel faktura-behandling. 25 år i branchen har givet os indgående viden om arbejdsprocesser og udfordringer forbundet med behandling af fakturaer.

Siden har vi specialiseret os i systemer, der automatiserer rutineprægede driftsopgaver. Det gør hverdagene lettere, medarbejderne mere produktive og kreditor-bogholderiet mere effektivt.

efacto har hjulpet tusindvis af moderne virksomheder til en mere effektiv fakturahåndtering, og vores løsninger er blandt de mest gennemprøvede på markedet.

Vi har kontorer i Hamburg, København og Oslo, og byder altid på en kop kaffe eller en telefonsamtale og en præsentation af, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Johan Bjørling & Morten Boas
Stiftere af efacto

Referencer

Hvad siger andre om efacto?

InvoiceFirewall har gjort fakturabehandlingen hurtigere og træf-sikkerheden større. Gennemløbstiden pr. faktura er halveret og ressourcerne i den manuelle håndtering er optimeret. Hver måned sender løsningen 4.000 mails til underleverandører, og sparer os en masse manuelt arbejde.

DEAS er Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskab og forvalter en ejendomsportefølje på mere end 2.200 erhvervs- og boligejendomme. Hvert år modtager DEAS 200.000 fakturaer fra underleverandører. 5 måneder efter implementeringen var det lykkedes at automatisere 75% af fakturahåndteringen.

Sebastian Rostrup Stilling

Projektleder, DEAS

Vi har reduceret manuelle fejl og fået langt bedre overblik over fakturabehandlingen - jeg er helt sikker på at investeringen bliver en god business case. Vi har kun godt at sige om efacto. De har et højt kompetenceniveau og har været rigtig gode til at forstå og opfylde vores behov.

Kemp & Lauritzens faglige kompetencer og innovative tilgang skaber grønne løsninger, sikker infrastruktur og konkurrencedygtige virksomheder. Vi sikrer kvalitet, stabilitet og effektivitet og styrer projektet fra start til slut.

Michael Schmidt

IT-Manager Kemp & Lauritzen

efacto forstår vores krav og ønsker, og de gør tingene på en enkel måde, både mth. systemer og kommunikation. Kundeplejen er i top, hvilket gør at man føler sig i trygge hænder. Derfor giver jeg efacto min bedste anbefaling.

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder og står bag en lang række nyhedsmedier, forlag, ugeaviser og nichemedier

Stefan Jensen

Group Controller, JP| Politikens Hus

Med FakturaFirewall har vi kun én indgang, som sikrer os, at vi får alle fakturaerne ind med det samme. Der er ikke længere nogle papirer, der ligger over det hele eller nogle mails, der er strandet ude hos en centerleder. Vi er superglade for FakturaFirewall. Det har sparet os tid, minimeret fejl og givet mere overblik – fordi det hele nu kommer ind ét sted

Fitness World er Danmarks største
fitnesskæde med 169 centre
over hele landet og mere end
500.000 medlemmer.

Stine Adrian

Head of Accounts Payable, Fitness World